Condensatieketel kan veel energie besparen

Een ketel van Vaillant is een goede keuze als u een nieuwe HR ketel wilt gaan kopen. De ketels zijn voordelig in aanschaf, zuinig in het gebruik en maken weinig geluid. Daarnaast worden ze vaak erg goed getest, wat ervoor zorgt dat ze erg populair zijn. Vaak kan een CondensatieKetel dan ook snel worden geplaatst omdat ze een grote voorraad hebben. Als u het geld momenteel niet heeft om de ketel in 1 keer af te rekenen, is het vaak mogelijk om een financiering af te sluiten.

Minder Gas = Minder kosten

besparen met condensatieketel
Hoeveel zal het u opleveren om een condensatieketel te plaatsen?

Zo is het eenvoudiger om deze aanschaf toch te doen. U betaald de ketel in enkele maanden af, en doet eventueel een aanbetaling. Zo maakt u toch al gebruik van de nieuwe technieken die minder gas verbruiken, en u bent niet in 1 keer een groot bedrag kwijt. Informeer naar de mogelijkheden bij uw installateur. U kunt ook kiezen voor het topmodel van Remeha de Calenta. Deze ketel zorgt voor veel besparing, en is relatief laag in aanschaf.

Rendement HR ketels

De nieuwe ketels (HR) hebben een zeer hoog rendement. Tot wel 109%. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat dit ervoor zorgt dat u minder gas gaat verbruiken. Aangezien gasprijzen behoorlijk door zijn, kan dit flink oplopen. Weet u al waar u het geld aan uit gaat geven dat u bespaard heeft met uw nieuwe CV ketel?

 

Scroll To Top